Бэлчээрийн монгол малын махны чанарын судалгаа

Судалгааны тайлбар: Монгол малын мах, дотор махны чанарын онцлог, давуу талыг баталгаажуулах судалгааг газар зүйн байршил, нас, хүйсээс нь хамааруулан гүйцэтгэх дотор маханд өртөг шингээн боловсруулах технологи бий болгоход судалгааны ажлын зорилго чиглэгдэнэ.
Түлхүүр үг: бэлчээр, махны чанар

Судалгааны мэдээлэл

pdf
Дундаж үнэлгээ
0 (0)
Үзсэн тоо
675
Татсан тоо
889
Файлын хэмжээ
7.67 MB
Оруулсан огноо
2023.03.13
Судалгаа хийгдсэн он
2021 он
Судалгааны арга зүй
онолын судалгаа – хэмжилт - задлан шинжилгээ – туршилт -харьцуулалтын арга
Судалгааны салбар
Мал, сүүн бүтээгдэхүүний шинжлэх ухаан
Санхүүжилтийн эх үүсвэр
Гадаад, дотоодын хөрөнгө оруулалт
Гүйцэтгэгч байгууллага
Шинжлэх ухаан, технологийн их сургууль
Захиалагч байгууллага
Судалгааны баг
Б.Энхтуяа ахлагчтай судалгааны баг

Сэтгэгдэл

Нэвтэрсэн хэрэглэгч сэтгэгдэл үлдээх боломжтой!

Хуваалцах

Энэ судалгааны ажлыг хуваалцахын тулд url хаягийг хуулж аваад найз руугаа илгээнэ үү.

Үнэлгээ өгөх

               

Зөрчил мэдэгдэх

Судалгаа