Монгол зөгийн балны биологийн онцлог, антиоксидант чанарыг тогтоох

Судалгааны тайлбар: Монгол орны байгалийн бэлчээрийн болон таримал ургамлаас хураасан олон нэр төрлийн зөгийн баланд антиоксидант шинж чанарыг судлах зорилготой.
Түлхүүр үг: Зөгий, антиоксидант

Судалгааны мэдээлэл

pdf
Дундаж үнэлгээ
0 (0)
Үзсэн тоо
825
Татсан тоо
170
Файлын хэмжээ
1.67 MB
Оруулсан огноо
2023.05.02
Судалгаа хийгдсэн он
2019 он
Судалгааны арга зүй
НҮХ-ийг хлороформ метанолын 9:1 харьцаатай системээр гүйлгэсэн ба 60 F254, Germany загварын силика гель H2SO4 цацаж хэрэглэсэн. Үр дүнг 365 нм долгионы уртад болон 5% шинжилсэн
Судалгааны салбар
Хөдөө аж ахуйн биотехнологи
Санхүүжилтийн эх үүсвэр
Улсын болон орон нутгийн төсөв
Гүйцэтгэгч байгууллага
Хөдөө Аж Ахуйн Их Сургууль, Мал эмнэлгийн хүрээлэн, Эм, хор судлалын лаборатори
Захиалагч байгууллага
Судалгааны баг
Т.Ундармаа

Сэтгэгдэл

Нэвтэрсэн хэрэглэгч сэтгэгдэл үлдээх боломжтой!

Хуваалцах

Энэ судалгааны ажлыг хуваалцахын тулд url хаягийг хуулж аваад найз руугаа илгээнэ үү.

Үнэлгээ өгөх

               

Зөрчил мэдэгдэх

Судалгаа