335
Мангирын -allium senescens I чанарыг судлах ба тэжээлийн үйлдвэрлэлд нэвтрүүлэн мах үйлдвэрлэлийг нэмэгдүүлэх
Судалгааны тайлбар: Дорнод бүс нутгийн (мангир-Allium senescens L) ургамалын шимт чанарыг судлах, махны чиглэлийн үхрийн тэжээлд нэмэлт хэлбэрээр өгөх, үхрийн махны химийн найрлага, илчит чанарыг тодорхойлоход оршино.
Түлхүүр үг:
мангир, шимт чанар, амьдын жин, хоногийн нэмэгдэл жин, махны химийн найрлага, илчит чанар
Судалгааны мэдээлэл
pdf- Дундаж үнэлгээ
- Үзсэн тоо
- 540
- Татсан тоо
- 108
- Файлын хэмжээ
- 1.77 MB
- Оруулсан огноо
- 2024.04.16
- Судалгаа хийгдсэн он
- 2019 он
- Судалгааны арга зүй
- Докторын дараах инноваци
- Судалгааны салбар
- Суурь анагаах ухаан
- Санхүүжилтийн эх үүсвэр
- Улсын болон орон нутгийн төсөв
- Гүйцэтгэгч байгууллага
- Мал аж ахуйн эрдэм шинжилгээний хүрээлэн
- Захиалагч байгууллага
-
Шинжлэх ухаан, технологийн сан info@stf.gov.mn stf Шинжлэх ухаан, технологийн сан (ШУТС) нь Монгол Улсын Засгийн Газрын 1993 оны 12-р сарын 24-ны өдрийн 192 дугаар тогтоолоор байгуулагдаж, мөрдөгдөж байгаа хууль тогтоомж болон холбогдох дүрэм, журмын дагуу үйл ажиллагаа явуулж байна.