Улсын нэгдүгээр төв эмнэлэгт эмчлүүлэгчдийн хоолыг олон улсын ангилалд шилжүүлэх болон хоол шим тэжээлийн зөвлөгөө, сургалтын өрөө тохижуулах " төсөл

Судалгааны тайлбар: Олон улсад мөрдөж буй эмнэлгийн хоол үйлчилгээ бөгөөд хавсарсан өвчний хүндрэлээс сэргийлэх, өвчин эмгэгийг эмчлэхэд хэрэглэдэг онцлог шинж чанар бүхий хоол үйлчилгээтэй байх , шим тэжээлийн үнэлгээ ба эмчилгээн дээр тулгуурлан хамгийн тохиромжтой эмчилгээний хоолыг сонгох, хоол шим тэжээлээр дэмжин туслахад чиглэгдсэн болно.

Судалгааны мэдээлэл

pdf
Дундаж үнэлгээ
0 (0)
Үзсэн тоо
1.2K
Татсан тоо
143
Файлын хэмжээ
1.09 MB
Оруулсан огноо
2023.04.10
Судалгаа хийгдсэн он
2020 он
Судалгааны арга зүй
УНТЭ-ийн 470 ажилчдын биеийн өөх, булчин, ус, биеийн жин болон илчлэгийг БНСУ-ын Inbody 370S аппаратаар тодорхойлж, статистик боловсруулалтаар үр дүнг гаргаж үнэлэв.
Судалгааны салбар
Эрүүл мэндийн шинжлэх ухаан
Санхүүжилтийн хэмжээ
47,496,000.00₮
Санхүүжилтийн эх үүсвэр
Улсын болон орон нутгийн төсөв
Гүйцэтгэгч байгууллага
УНТЭ
Захиалагч байгууллага
pu.ankhtuya@fchm.edu.mn
Судалгааны баг
УНТЭ-ийн Нийгмийн эрүүл мэнд, тандалтын алба

Сэтгэгдэл

Нэвтэрсэн хэрэглэгч сэтгэгдэл үлдээх боломжтой!

Хуваалцах

Энэ судалгааны ажлыг хуваалцахын тулд url хаягийг хуулж аваад найз руугаа илгээнэ үү.

Үнэлгээ өгөх

               

Зөрчил мэдэгдэх

Судалгаа