200
Улсын нэгдүгээр төв эмнэлэгт эмчлүүлэгчдийн хоолыг олон улсын ангилалд шилжүүлэх болон хоол шим тэжээлийн зөвлөгөө, сургалтын өрөө тохижуулах " төсөл
Судалгааны тайлбар: Олон улсад мөрдөж буй эмнэлгийн хоол үйлчилгээ бөгөөд хавсарсан өвчний хүндрэлээс сэргийлэх, өвчин эмгэгийг эмчлэхэд хэрэглэдэг онцлог шинж чанар бүхий хоол үйлчилгээтэй байх , шим тэжээлийн үнэлгээ ба эмчилгээн дээр тулгуурлан хамгийн тохиромжтой эмчилгээний хоолыг сонгох, хоол шим тэжээлээр дэмжин туслахад чиглэгдсэн болно.
Судалгааны мэдээлэл
pdf- Дундаж үнэлгээ
- Үзсэн тоо
- 1.2K
- Татсан тоо
- 162
- Файлын хэмжээ
- 1.09 MB
- Оруулсан огноо
- 2023.04.10
- Судалгаа хийгдсэн он
- 2020 он
- Судалгааны арга зүй
- УНТЭ-ийн 470 ажилчдын биеийн өөх, булчин, ус, биеийн жин болон илчлэгийг БНСУ-ын Inbody 370S аппаратаар тодорхойлж, статистик боловсруулалтаар үр дүнг гаргаж үнэлэв.
- Судалгааны салбар
- Эрүүл мэндийн шинжлэх ухаан
- Санхүүжилтийн хэмжээ
- 47,496,000.00₮
- Санхүүжилтийн эх үүсвэр
- Улсын болон орон нутгийн төсөв
- Гүйцэтгэгч байгууллага
- УНТЭ
- Захиалагч байгууллага
- Судалгааны баг
УНТЭ-ийн Нийгмийн эрүүл мэнд, тандалтын алба