Бэлчээрийн монгол малын сүүний хими, биохимийн найрлагыг тогтоох, түүгээр зохицуулах үйлчилгээтэй хүнс үйлдвэрлэх туршилт судалгаа

Судалгааны тайлбар: Судалгааны ажлын зорилго нь бэлчээрийн Монгол мал (ингэ, сарлаг, ямаа)-ын сүүний хими, биохимийн найрлага, биологийн идэвхт чанарыг газар зүйн бүс (говь, хангай, хээр бүс)-ийн онцлогтой холбон судлахад чиглэгдэнэ.

Судалгааны мэдээлэл

pdf
Дундаж үнэлгээ
0 (0)
Үзсэн тоо
509
Татсан тоо
88
Файлын хэмжээ
6.83 MB
Оруулсан огноо
2023.03.13
Судалгаа хийгдсэн он
2020 он
Судалгааны арга зүй
Чанарын судалгаа
Судалгааны салбар
Мал эмнэлгийн шинжлэх ухаан
Санхүүжилтийн эх үүсвэр
Гадаадын зээл, тусламж
Гүйцэтгэгч байгууллага
Хөдөө аж ахуйн их сургууль
Захиалагч байгууллага
Судалгааны баг
Мал аж ахуй, биотехнологийн сургуулийн судалгааны баг

Сэтгэгдэл

Нэвтэрсэн хэрэглэгч сэтгэгдэл үлдээх боломжтой!

Хуваалцах

Энэ судалгааны ажлыг хуваалцахын тулд url хаягийг хуулж аваад найз руугаа илгээнэ үү.

Үнэлгээ өгөх

               

Зөрчил мэдэгдэх

Судалгаа